workshops

Zin in iets 'anders'? Eens tijd nemen voor jezelf? Even er tussenuit? Alleen of met een groepje vrienden/vriendinnen/collega's...? 

Bij Paard & Kracht hebben we enkele ontspannende en uitdagende workshops! Bij elk van onze workshops staat rust, eigenheid en ont-moeten centraal.
Heb je graag een activiteit, teambuilding of workshop op maat, contacteer ons.
Mogelijke thema's:
ACT met paarden, sociale interactie, lichaamsbewust bewegen, stresshantering, ...

Voor een overzicht van mogelijke workshops: kijk verder naar onder.
MOMENTEEL WERKEN WIJ VOLOP AAN HET UITDAGEND VERNIEUWEN VAN ONZE WORKSHOPS!
Wij hopen jullie juni 2021 deze te kunnen voorstellen.
Mail ons even als je op de hoogte wil gehouden worden van het nieuwe aanbod.

HIERONDER EEN VOORPROEFJE VAN DE WORKSHOPS WAAR WE MOMENTEEL AAN SLEUTELEN

Workshop "mijn natuurlijk energetische kracht".
Energie! Zonder energie, geen leven. Energie zet ons in beweging. Alles en iedereen is natuurlijk energetisch met elkaar verbonden. Alleen zijn we soms (of vaak) deze energetische binding kwijt. Paarden daarentegen zijn meesters in het energetisch verbinden. Samen met hun komen we terug in contact met onze natuurlijke energie. Een energetische workshop waarin we werken rond lichaam & energie en afronden met een energetische paardencoachsessie. Om iedereen voldoende aandacht te geven met de juiste energiebalans, wordt in deze workshop het aantal deelnemers beperkt tot 6 personen!

Workshop "de coachende kracht van het paard".
Informatieve workshop over 'paardenkrachten' en wat deze kunnen betekenen voor ons mensen. Deze workshop laat je kennismaken met krachten & waarden en geeft de mogelijkheid om de bij jou horende krachten & waarden te (her)ontdekken. Heb je geen nood aan een individuele coaching maar wil je dit toch eens ervaren, samen met anderen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Workshop Ontspannen met paarden.
Informatieve & doe-gerichte workshop over de 'relax-kracht' van het paard. We gaan verschillende ontspanningstechnieken uitvoeren, oefenen en gewoon genieten, samen met de paarden!

Workshop "authentiek & krachtig paardencontact".
In deze workshop staat "verbinding" centraal! Verbinding vinden met je eigen 'authentieke' ik om van hieruit tot een krachtig verbindend contact te komen met het paard (en anderen). 
Programma:
Observatievermogens verfijnen. Lichaamsbewustzijn versterken.
Stilstaan bij intentie, gevoel en mindset. De paardenkudde en de "mensenkudde".
Oefeningen met de paarden als basis voor intentie, bewustzijn, interactie, verwachtingen. 

Workshop Stress! Wat nu?
Informatieve & doe-gerichte workshop! Voor diegenen die tot stress-inzicht(en) willen komen en hier actief mee aan de slag willen. We oefenen met onze ademhaling, beweging, acupressuur en de paarden!